

To serve four people: 400 gr verza4 uovaolio evosale and pepe6-7 slices of bacon Piacenza Cook the cabbage as above indicated, in a pan with a diameter of 22-24 cm. In a bowl beat the eggs with a pinch of salt and freshly ground pepper, then add the cabbage and stir bene.Trasferire warmed the mixture into the pan used previously on the bottom of which are radially arranged slices of bacon. Cook over medium heat, with lid, for 10 minutes (or until the frittata will be dry also above), unmold upside down on a plate of appropriate size and bring tavola.La Piacenza bacon (you can also grant a slice of salami, sometimes ... you just do not overdo it!) is gently spicy and goes well with the taste of cabbage ... we decided we suggest Berci on ..
Alcamo DOC Firriato ( Catarratto 85% e Inzolia 15).
Aspetto visivo
Colore dorato dai riflessi verdognoli.
Olfatto
Fine e delicato profumo con in evidenza note fruttate di pera matura e fiori di campo.
Gusto
Piacevole e persistente, seduce il palato con la morbidezza ed una invitante e fresca nota acida, che lo rendono un bianco di eccellente bevibilità.
Aspetto visivo
Colore dorato dai riflessi verdognoli.
Olfatto
Fine e delicato profumo con in evidenza note fruttate di pera matura e fiori di campo.
Gusto
Piacevole e persistente, seduce il palato con la morbidezza ed una invitante e fresca nota acida, che lo rendono un bianco di eccellente bevibilità.
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